Let op, bekijk hier ons hygiëne protocol.

Gelpolish

Gelpolish is ook wel bekend onder de naam gellak en shellac. Het is dé trend van afgelopen jaren, en wint steeds meer aan belangstelling! Gellak is een semi-permanente nagellak met alle positieve eigenschappen van gel. Het ziet er natuurlijk uit, is 3 weken houdbaar en pelt niet af! Je nagel wordt verstevigd en krijgt een prachtige glans. Met gellak wordt op de natuurlijke nagel gewerkt, hiermee is een directe verlenging niet mogelijk. De lak is er in verschillende kleuren en glitters. Het is hierbij ook mogelijk om te kiezen voor een Nail-Art!

Hoe lang blijft gelpolish mooi?
Het is onder andere afhankelijk van de stevigheid van je natuurlijke nagel en hoe je met je nagels omgaat maar gemiddeld blijft de gelpolish 2 tot 3 weken mooi zitten. U kunt er ook voor kiezen om uw nagels extra te laten verstevigen door middel van een dun laagje softgel onder de gelpolish.

Wat is het verschil tussen gelpolish en gelnagels?
Gelpolish is dunner en flexibeler dan gelnagels. Hierdoor kun je met gelpolish alleen de natuurlijke nagel versterken en met gel kun je letterlijk een nagel ‘bouwen’ (verlengen). Klik hier voor een tabel met alle verschillen.

Hoe wordt gelpolish verwijderd?
Uw vingertoppen worden ingepakt in folies met aceton. Dit is ter bescherming van de huid. Na enkele minuutjes is de polish er gemakkelijk af te halen.

De behandeling duurt circa 1,5 uur.
Ik werk met gelpolish van het merk CND in combinatie met Bluesky en beschik over een zeer ruim aanbod aan kleuren!