Let op, bekijk hier ons hygiëne protocol.

Gelnagels

Vrouwen hebben graag mooie handen. Mooie nagels geven de handen een nóg mooiere uitstraling. Het is de wens van veel vrouwen. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Niet iedereen heeft stevige nagels van zichzelf. Net als je haarkleur en structuur erfelijk wordt bepaald, wordt ook de sterkte en vorm van je natuurlijke nagels erfelijk bepaald. Nagels kunnen inscheuren, breken af, zijn niet hard of de verleiding om er op te bijten is te groot om mooie nagels te kweken. Voor dames die graag rondlopen met nette en blinkende nagels zijn gelnagels een goede oplossing. Ze zijn niet alleen super stevig, maar blijven ook weken lang zitten!

Gelnagels zijn gemaakt van een stroperige substantie dat met een penseel in meerdere laagjes wordt opgebouwd die elke keer worden uitgehard onder een UV-lamp. Uw eigen nagels kunnen worden verstevigd met een laagje gel, of uw nagels kunnen worden verlengd met gel door middel van een tip of sjabloon. U kunt kiezen voor Natural, French, Glitter of Full Color. Ook de vorm en lengte kunt u zelf kiezen; van ovaal tot vierkant en van kort tot lang.

Voor nagelbijters hebben wij een speciaal nagelbijtarrangement

De keuze om gelnagels of acrylnagels te dragen is een persoonlijke keuze. Het zijn 2 verschillende systemen. In verhouding tot acryl is gel zachter en flexibeler. Door deze flexibiliteit geven ze ook iets meer mee bij het stoten, wat de kans op breken kleiner maakt. Daarnaast zijn gelnagels lichter, niet poreus, geurloos en helder van kleur waardoor de natuurlijker aanvoelen en ogen dan acrylnagels én zijn milder voor je eigen nagels. Het komt ook wel eens voor dat iemand allergisch is voor acrylnagels, ook dan kunt u gelnagels proberen.